Iwan Paffen, mede oprichter van Consul Infra bv, heeft recentelijk kennisgemaakt met de Werktools-app voor toezicht en beheer. Hij kwam in aanraking met de app tijdens zijn bezoeken aan een bevriend ingenieursbureau. De belangrijkste drijfveer voor het gebruik van deze app is het vermogen om eenduidige rapportages te maken voor opdrachtgevers in de civiele techniek. Gemeenten zijn in het vakgebied van de civiele techniek belangrijke klanten.

Eenduidige rapportages

De ongeveer 10 van de 30 werknemers van Consul Infra bv die betrokken zijn bij toezicht en directievoering, kunnen met behulp van de Werktools-app op een eenduidige en uniforme wijze rapportages maken voor hun opdrachtgevers. Ze bevelen dan ook de Werktools-app voor toezicht en beheer van harte aan. Na een succesvolle pilotperiode zijn ze onlangs officieel klant geworden van Werktools.

App past bij innovatieve bedrijfsstrategie

De keuze voor de Werktools-app past perfect binnen de innovatieve bedrijfsstrategie van Consul Infra bv.

Het bedrijf heeft zelfs een Stichting Bouwers van Kennis opgezet. Daarna is de verbinding gezocht met diverse scholen waaronder Zuyd hogeschool in Heerlen. Deze Stichting zet zich in voor een optimale aansluiting tussen de (toekomstige) professional en het werkveld. Dat doen we door middelen en activiteiten beschikbaar te stellen aan studenten en onderwijsinstellingen. Daarnaast willen we studenten en starters stimuleren te kiezen voor de (civiele-) techniek.

Consul Infra bv gelooft dat investeren in jong talent de toekomst van de civiele techniek zal versterken en stimuleren. Op die manier speelt Stichting Bouwers van Kennis een sleutelrol tussen bedrijven, studenten en onderwijsinstellingen. Dit toont aan dat Consul Infra bv open staat om tools te gebruiken om hun werkzaamheden te optimaliseren en te innoveren. Daarom is het gebruik van moderne tools en applicaties, zoals de Werktools-app, een essentieel onderdeel van de strategie van het bedrijf.