Technisch Gevelbouw Management ontwikkelt, realiseert en onderhoudt gevels voor toonaangevende bedrijven. In haar projecten werkt TGM samen met opdrachtgevers en onderaannemers. Communicatie tussen de verschillende betrokkenen over projecten, werkzaamheden en veiligheid op locatie is niet alleen een noodzaak, maar ook een tweede natuur. Om deze communicatie verder te stroomlijnen werkt TGM sinds enkele jaren met de veligheids software voor de bouw van Werktools.

Veiligheidsinspectie software bouw

De Werktools veiligheid app maakt de veiligheidsinspectie van werkplekken én opvolging daarvan door direct leidinggevenden beter, sneller en leuker. Met de checklists in de app inspecteren zij de werkplek op veiligheid en kunnen zij onveilige situaties, handelingen en materieel eenvoudig registreren, analyseren en opvolgen. Het Werktools dashboard biedt inzicht in de veiligheidsprestaties, waardoor TGM met minder inspanning aan alle VCA-eisen kan voldoen.

Voordelen app bij de veiligheidsisnpecties

Ook intern in de organisatie worden de Werktools apps gebruikt om sneller, beter en leuker te werken zoals bij de TGM service en onderhoud diensten. Buitenmedewerkers en kantoormedewerkers werken zo beter samen door snelle en makkelijke communicatie via de Werktools Logboek app. Buitenmedewerkers maken op locatie aantekeningen en foto’s van gebreken, vervolgens worden de aantekeningen op kantoor verwerkt in een vooropnamerapport en aan de klant aangeboden. Mooier en makkelijker dan voorheen.

Neem voor vragen contact met ons op.