Mooi makkelijk, de logboek app van Werktools

Als Directievoerder heb je een uitdagende baan waar veel bij komt kijken. Het is dan ook van belang om data en gegevens, goed en snel vast te leggen. Hiervoor is de Logboek app van Werktools een onmisbaar stuk gereedschap, zegt Harm Peeters van InfraSupportPeeters.

 

Onmisbaar bij complexe functies en taken van directievoerders

Het komt regelmatig voor dat je van opdrachtgevers een dubbelrol krijgt. Neem bijvoorbeeld Gemeente Apeldoorn. De functie Toezichthouder bestaat hier niet. Deze functie en taken liggen bij de Directievoerder. Ook bij ontwikkelaars zie je dat deze combinatie regelmatig voorkomt, vaak om kosten te besparen.

Ingewikkelde taken zoals het meenemen van afdeling beheer tijdens de uitvoering van een project is uitdagend werk. Het is belangrijk dat de uitvoering goed, helder en duidelijk vastgelegd wordt. Dit zorgt ervoor dat bij het gereedkomen van het project de overdracht efficiënt verloopt. Hiervoor is de Logboek app van Werktools onmisbaar.

 

Breed inzetbaar

Harm gebruikt de Werktools Logboek app bij zijn werk voor een aantal zaken:

  • Foto’s te maken op projecten die voorzien zijn van meta-data. Zo is het achteraf helder waar en op welke dag de werkzaamheden zijn uitgevoerd.
  • Ondersteuning te bieden bij bijwoon- en stoppunten. Denk hierbij aan het vastleggen van: controle b.o.b. maatvoering, aanleg riolering, verdichting puinverharding, asfalt temperatuur en de aanleg van het eerste stukje straatwerk.
  • Een overzichtelijk rapport te maken voor de ingebruikname van een gedeelte rijbaan.
  • Een technische oplevering / proces verbaal van opname te maken van een gehele week, maand of fase.

 

Harm Peeters