Hoe kan ik de app krijgen?

app, infra app, app infra, bouw app, app bouw, logboek app, app logboek, logboek, rapport, pvo, weekrapport, weekrapporten, rapporten maken, gww, infra

 

 

Get in touch: we bespreken je situatie en onze oplossing daarvoor. En of het een match is.

Wat krijg ik dan? We plannen een demonstratie in online of bij jullie op kantoor.

Demonstratie: We starten altijd met een demo en de afstemming van behoeften en mogelijkheden van de app’s. Na 1 bijeenkomst weet je wat er mogelijk is en wat de kosten zijn.

Wat moet ik zelf doen? Jij organiseert met jouw team en alle stakeholders een bijeenkomst.

Pilot: In een pilot kunnen gebruikers ervaren of de oplossing in hun praktijk bruikbaar is en meerwaarde biedt; zowel de app als nieuwe werkwijzes worden getoetst. Binnen 4  tot 6 weken weten de meeste klanten het wel.

Voldoen aan IT eisen: Veiligheid is steeds belangrijker. Wij hebben daar al aangedacht en voor gezorgd. Ook is het van belang om de IT afdeling er bij te betrekken. Je kunt bij ons informatie aanvragen voor de IT afdeling.

Werktools ontzorgt: Wij maken het ook makkelijk om de applicaties in te voeren; wij zorgen voor draagvlak, de afstemming met ICT en Security (ISO 27001), de inrichting van de apps en de training en begeleiding van gebruikers en beheerders. We ontzorgen je volledig.

Demo

Binnen 4 weken operationeel

Vraag een demo aan

Demo aanvragenbouw app, app bouw, logboek, foto maken, rapport maken, maken rapprot, fotos, app

Pilot doen
bouw app, foto app, rapportage app, vastleggen, registreren

Klaar!
directievoerder, bouw app, openbare ruimte, app, RAW, UAV