Ben je opdrachtgever of opdrachtnemer op het terrein van de kabels & leidingen?

Gemeenten dragen de verantwoordelijkheid voor het handhaven van de kwaliteit van de openbare ruimte, zelfs wanneer externe partijen, zoals netbeheerders en aannemers, aan het werk zijn.

Het beheren van informatie over ondergrondse kabels is cruciaal. Veranderingen hierin moeten nauwkeurig worden bijgehouden, omdat het verlies van deze informatie problematisch kan zijn. Dus, het belang van communicatie hierover valt niet te onderschatten.

 

Samenwerken vraagt om communicatie

Of je nu opdrachtgever of opdrachtnemer bent op het gebied van kabels en leidingen, effectieve samenwerking vereist sterke communicatievaardigheden.

 

Uitbesteden & kwaliteitscontrole

Kwaliteitsbewaking in de voortgang en kwaliteit van de werkzaamheden is nodig bij het uitbesteden van werk. Het onderhouden van toezicht op de uitvoering van de onderhoudsbestekken is een veel voorkomende praktijk.

 

Systemen ingewikkeld

Is het beheerssysteem of assetmanagementsysteem te ingewikkeld voor jouw werkproces?

Communiceren & rapporteren

In een mum van tijd maak jij rapporteren die je kunt delen met adviseurs, aannemers, netbeheerders, projectleiders, uitvoerders en juristen. Zo communiceer je makkelijk met jouw projectleden, managers, inwoners en andere belanghebbenden.
Er zijn verschillende formaten beschikbaar zoals PDF, Excel en een deelbare link. Je bepaalt zelf met wie je de informatie en rapporten intern en extern deelt.

1

kabels leidingen, kabels en leidingen, kabels & leidingen, infra

Kwaliteit verhogen

Om data te verzamelen die voor de kwaliteitscontrole van de civiele projecten van belang zijn, kun je met de Werktools software zelf lijsten van kenmerken van materialen en personeel samenstellen. Of het nu gaat om het of opbrekingen of het plaatsen van betonputten.

1

kabels leidingen, civiel, werkvoorbereider, openbare ruimte, UAV, RAW, toezichthouder, projectleider, project leider, uitvoerder werkvoorbereider, infra, bouw, servicemonteurs, veiligheidscoordinator uitvoerder bouw directievoerder, whatsapp, foto maken, foto app, dagboek, rapporteren, verslag maken, rapport maken, weekrapport, project administratie

Mooi makkelijk

  • Snel vastleggen van foto’s en data ter plaatse
  • Professionele rapporten in je eigen huisstijl, inclusief kaarten en afbeeldingen
  • Effectief: directe registratie met minder kans op vergeten
  • EfficiĆ«nt: aanzienlijke vermindering van administratief werk
1

cobouw, Nul meting woning, bouwkundige opname, vooropname, project administratie, administatie projecten, proces verbaal van oplevering, pvo, proces verbaal van oplevering pdf,

In de praktijk

Lees hoe onze gebruikers op het gebied van kabels en leidingen met de app.

LEES DE CASES