Ben je opdrachtgever of opdrachtnemer op het terrein van de kabels & leidingen?

Samenwerken vraagt om communicatie

Gemeenten zorgen ervoor dat de kwaliteit van het openbare ruimte op orde blijft. Ook als derden daar aan de slag gaan, zoals bijvoorbeeld de netbeheerders. Hoeveel meter aan kabels zou er in onze ondergrond liggen? Communicatie over wat er in de bodem ligt en wat daaraan verandert moet bijgehouden worden. Want zand erover betekent in dit geval letterlijk informatieverlies. Communicatie hierover is dus van groot belang.

 

Uitbesteden & kwaliteitscontrole

Kwaliteitsbewaking in de voortgang en kwaliteit van de werkzaamheden is nodig bij het uitbesteden van werk. Het onderhouden van toezicht op de uitvoering van de onderhoudsbestekken komt ook veel voor.

 

Systemen ingewikkeld

Is het beheerssysteem of assetmanagementsysteem te ingewikkeld voor jouw werkproces?

Makkelijk vastleggen

Om data te verzamelen die voor de kwaliteitscontrole van de civiele projecten van belang zijn, kun je met de Werktools software zelf lijsten van kenmerken samenstellen. Of het nu gaat om het of opbrekingen of het plaatsen van betonputten.

1

kabels leidingen, civiel, werkvoorbereider, openbare ruimte, UAV, RAW, toezichthouder, projectleider, project leider, uitvoerder werkvoorbereider, infra, bouw, servicemonteurs, veiligheidscoordinator uitvoerder bouw directievoerder, whatsapp, foto maken, foto app, dagboek, rapporteren, verslag maken, rapport maken, weekrapport, project administratie

Rapporteren & Communiceren

In een mum van tijd maak jij rapporteren die je kunt delen.

Er zijn verschillende formaten zoals pfd, Excel en een deelbare link.

Je bepaalt zelf met wie je de informatie en rapporten intern en extern deelt.

1

kabels leidingen, kabels en leidingen, kabels & leidingen, infra

In de praktijk

Lees hoe onze gebruikers op het gebied van kabels en leidingen met de app.

LEES DE CASES