Werktools heeft sinds mei 2023 meer dan 100 klanten bij gemeenten, provincies, waterschappen en aannemers. Dit betekent dat er meer dan 1000 actieve gebruikers dagelijks in de openbare ruimte werken met deze SAAS- applicatie. Door de jaren heen hebben we volop ervaring opgedaan bij de implementatie en inrichting van diverse processen bij de inrichting van de app. Veelal in de vakgebieden groen, civiel, kabels en leidingen, schoon en verkeersregelinstallaties een speeltoestellen.

Openbare ruimte app succesvol

Zo hebben we bij Projecten ervaring opgedaan met de volgende processen: nul metingen, toezicht houden, proces van oplevering en het proces van overdracht van projecten in de openbare ruimte. Voornamelijk bij gemeenten en waterschappen.

Bij beheer hebben we klanten die de Logboek app gebruiken voor allerlei beheer processen, het schouwen, het melden en beheren van afwijkingen, het melden van schades en het doen van controles.

De logboek app helpt aannemers bij processen zoals het inventariseren het werk, het uitvoeren van werk, het afmelden van werk en het opleveren van werk conform de UAV en afwijkingen van de UAV/RAW.

Leren van ervaringen

Inmiddels kunnen we lering trekken van deze ervaringen en voorbeelden van de logboek app voor de openbare ruimte. Deze lessen geven wij graag terug aan onze klanten middels gebruikers bijeenkomsten. Binnenkort organiseren wij de eerste. Volg onze LinkedIn pagina om op de hoogte te blijven.