Werktools is sinds april verhuisd naar een nieuw kantoor op de Bijlmerdreef in Amsterdam-Zuidoost. Dit kantoor voldoet aan onze duurzaamheidseisen en is heel goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Wij hebben nu ook meer ruimte voor nieuwe medewerkers, voor vergaderingen, trainingen en demonstraties. Wil je langskomen voor een kop koffie, demonstratie of zomaar, laat dit ons dan weten.

Bijlmerdreef 554-A
1102 AC Amsterdam
Tel: 020-2157835
E-mail: info@werktools.com

 

Groningen als extra plek

Begin 2024 hebben wij ook in Groningen een kantoor in gebruik genomen. Werktools heeft veel klanten en ook een aantal medewerkers in het noorden van Nederland. Dit biedt ons de ruimte en mogelijkheden om nieuwe werknemers te vinden.

We hebben een plek gevonden in de het verzamelgebouw De Stek. De Stek is een goede locatie voor ons, mede gezien het type bedrijven, de werksfeer en de mensen die hier aanwezig zijn. Er is iets moois opgebouwd waar wij graag aan willen bijdragen. We hechten belang aan duurzaamheid, en de Stek voldoet daar helemaal aan. Wil je langskomen voor een kop koffie, demonstratie of zomaar, bel of mail ons van tevoren.

De Stek
Euvelgunnerweg 25A
9723 CV Groningen
Tel: 020-2157835
E-mail: info@werktools.com

 

Kantoor Werktools bij De Stek